Bakan Çelik Şanlıurfa’da STK’larla buluştu

Şanlıurfa'da sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik 'Erdoğan'ın dik adam

vay be
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Bakan Çelik’in yanısıra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, İlçe Belediye Başkanları ve STK temsilcileri katıldı.
Hükümet olarak yapılan yatırımları anlatan Bakan Çelik, "Mücadele çok nettir. Hedef Türkiye’dir. Amsterdam’a gidin, Berlin’e gidin bakın hedef Türkiye’dir. 15 yıldır siyasi istikrarı sağladık. İstikrar neticesinde Şanlıurfa’da alt yapı ve üst yapı, parkların yapılması istikrarın neticesidir. Eyyübiye 800 Yataklı Devlet Hastanesi, yapılacak bin 700 yataklı Şehir Hastanesi, biten Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi, organizede yapılan fabrikalar gibi binlerce hizmet istikrar sayesinde yapıldı ve yapılacaktır. İki yıldır çatışma ortamı oluşturarak yürüyüşümüzü durdurmak istediler. Önerdiğimiz sistemle beraber kesimler arasında bir diyalog ortamı oluşacak. Bu sistem, bir dayanışma, bir barış bir huzur ortamı oluşturacaktır. Tek adam deniliyor. Başbakan tek adam değil mi, Cumhurbaşkanı tek adam değil mi? Tek adam filan dertleri değil, Erdoğan’ın dik adam olmasından rahatsızlar. Bütün problemleri budur" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi birlikte yönetim sergilediği bu anlamda esnafla her zaman istişarede bulunduklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa’nın birlik ve beraberliğine önem veren, şehrin huzurlu bir yaşam içerisinde olması için esnafımız her zaman üzerine düşeni yaptı. 16 Nisanda ülkemiz için önemli olan halk oylaması çalışmaları çerçevesinde esnafımızla yaptığımız görüşlerimizde istikrardan yana olduklarını beyan ediyorlar" diyerek tüm esnaf gruplarına teşekkür etti.
Türkiye için çok önemli olan bir süreçten geçtiklerini belirten Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise, "Yönetim sistemi değişiklik kanunu halk oylaması yapılacak. Ülkemiz için hayati öneme haizdir. Halkımızın sağ duyusuna her zaman güveniyoruz. Halkımızın yaptığı tercihler her zaman yöneticilerin önünü açmıştır" şeklinde konuştu.

22 Mar 2017 - 18:07 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.