Bağımsız Adaydan Aşağı Çarşı Trafiği İçin Öneri

Şanlıurfa'nın Bağımsız Milletvekili Adayı Şehymus Erol Kapaklı Pasajından Haşimiye Meydanına kadar olan kısım ile ilgili projesini sosyal medya

Bağımsız Adaydan Aşağı Çarşı Trafiği İçin Öneri
Ahmet
Video için play'e tıklayın

24 Haziran seçimlerinde Türkiye genelinde toplamda 74 isim bağımsız milletvekili adayı olarak seçimlere girecek. 74 aday arasında Şanlıurfa’dan da şimdiye kadar bilindiği üzere tek bir aday mevcut. Şanlıurfa’nın bağımsız milletvekili adayı Şehymus Erol, sosyal medya hesapları üzerinde Şanlıurfa’da yapılan yanlışları ve yapacağı projeleri Şanlıurfa kamuoyu ile paylaşıyor. Son olarak açıkladığı projesi ise Kapaklı Pasajından itibaren başlayıp aşağı çarşı Haşimiye’ye kadar olan kısma minibüslerin girişlerinin yasak olması oldu. Aşağı çarşıya gitmek zorunda kalan vatandaşların iki otobüs ile ancak gittiğini ve Urfalıların yıllardan beridir 63 Ring hattı ile eziyete maruz kaldığını belirterek, oralara minibüsün girmesi için esnaf, vatandaş ve mülkiyet sahipleri ile görüşülüp referandumlu oylama yapılması gerektiğini söyledi.

‘63 Ring bütün Urfalıları perişan ediyor’

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Şehymus Erol, “Şanlıurfa’mızda yapılacak çok çok büyük bir değişikliği, belediye başkanı istiyor diye halkı mağdur edemez. Nedir bu mağduriyet peki? Haşimiye’ye ye minibüsler inmesin. Ve başkanın etrafındaki insanlar başkan ile kötü olmamak için “Evet başkanım doğru söylüyorsunuz haklısınız” diyor. Ve karar Haşimiye’ye minibüsler inmiyor. Bu uygulamanın memleketimize, insanımıza ne gibi zararlar getirdiğini kimse hesaplayamıyor. Bu uygulama Urfa’da yaşayan 7’den 70’e bütün insanımıza zarar veriyor. Oradaki mülk sahipleri, kiracılar ve çalışanlar ve yolcular toplama merkezinden in, Ring servisine bin. Balıklıgöl’ümüz Dergâhımız orada bu insanlar oraya nasıl gidiyorlar eziyet çeke çeke gidiyorlar. Otobüslerden in ring servisine bin bu uygulama bütün Urfalıları perişan etti ve hala bu perişanlığı çekiyoruz. Oradaki kiracı iş yapamadığı için dükkânını kapatıyor. Dükkân boş olursa kira getirisi olmazsa mülk değer kaybeder.” dedi.

‘Minibüsler insin mi, inmesin mi oylaması referandumu yapılmalıdır’

“Aday Şehymus Erol, “Peki, buradaki uygulama nasıl olmalıdır. Öncelikle Kapaklı Pasajından tutun, Haşimiye’ye kadar bütün dükkân sahipleri ile kiracıları ile Haşimiye’ye minibüsler insin mi, inmesin mi oylaması referandumu yapılmalıdır. Bunun örnekleri Türkiye’de çoktur. Ankara’da Bahçelievler’de, Yedinci Caddede trafiğe kapansın mı kapanmasın mı diye Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi seçmenine, esnafına, yaşayanına değer verip referandum ile oylama yapıyor.” Diye konuştu.

24 May 2018 - 14:14 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.