Aşırı Yağış Eyyübiye’de Araçları Yolda Bıraktı

Şanlıurfa'da öğlen saatlerinden sonra etkili olan yağmur alt yapının yetersiz olması ile birlikte bazı yollar gölette döndü.

Bugün öğlen saatlerinde Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde etkili olan yağmur çiftinin yüzünü güldürse de şehir merkezinde alt yapının yetersizliğinden dolayı bazı yollar gölette döndü. Eyyübiye sınırları içeresinde bulunan Harran Üniversitesi Eyyübiye kampüsü önünde buluna yol etkili yağmurla birlikte adeta tıkandı. Bazı araçlar biriken yağmurdan dolayı yolda kaldı.

Yoldan geçen sürücüler ise alt yapının yetersizliğinden şikâyetçi olup duruma tepki gösterdi. Yağan aşırı yağmurla birlikte biriken yağmur neredeyse kaldırımı geçecek duruma geldi.

Şanlıurfa’da bugün başlayan yağış etkisini giderek arttırıyor. Bazı arttırınca bazı yolla

HABER MERKEZİ

17 Şub 2018 - 19:58 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.