Arıtma Tesisi Enerji Teşvikini Alan Tek Kurum OSB Oldu

Çevre Kanununun 29 Uncu Maddesi Uyarınca Atıksu Arıtma Tesislerinin Teşvik Tedbirlerinden Faydalanması yönetmenliği kapsamında Şanlıurfa Organize Sanayi

Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre AKSU konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bölgemizde bulunan Atıksu Arıtma Tesisimiz uluslararası birçok standartları taşımaktadır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Arıtma Tesislerinde kullanılan elektrik enerjisinin bir kısmını geri ödemesi ne yönelik teşvikine tesisimize güvenerek başvurmuştuk. Bu gün başvurumuz onaylandı, teşviki hak ettik. Bundan sonra Atıksu Tesisimizin elektrik giderlerinin %50’si Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından geri ödenecek. Arıtma tesisinin elektrik giderinin %50’sini müdürlüğümüze kazandırmış olduk. Ayrıca Şanlıurfa'da bu teşviki hak eden tek kurum olduk. Organize Sanayi Bölgemize daha çok hizmet sunabilmek için daha çok çalışmaya, proje üretmeye devam ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

19 Ara 2018 - 15:50 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.