Araştırma Hastanesinde İkinci Otoparkın Yapımı Tamamlandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 600 araç kapasiteli ikinci otoparkın yapımını tamamladı.

Mehmet Akif İnanEğitim ve AraştırmaHastanesi yönetiminin talebini iletmesinin ardından planlama yaparak çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, hastaneye 600 araçlık yeni bir otopark kazandırdı. Otoparkın her aşamasını üstlenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şubat ayında asfaltını tamamlayarak hizmete açtığı otopark ile birlikte kapasite yüzde 100 arttırıldı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin arka bahçesindeki alanı Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin planlaması ve çalışmaları sayesinde otoparka dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, otoparkın asfaltını tamamladı ve hastaneye 600 araçlık yeni bir otopark daha kazandırılmasını sağladı.

Şanlıurfa'da günde 9 bin vatandaşa hizmet veren Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun zamandan bu yana yaşanan otopark sorunu Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını tamamlamasıyla son buldu.

25 Nis 2017 - 09:42 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.