Antrenörlerden Başkan Ekinci’ye Plaket

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye gençliğe verdiği önem ve Ak Evler Spor Salonları projesinden

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından antrenörler için düzenlenen gecede Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, gençliğe verdiği önem ve ilçede gençler için hayata geçirdiği Ak Evler Spor Salonları projesinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından antrenörler için düzenlenen geceye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam’la birlikte katıldı. TÜFAD Başkanı Bedih Şahapoğlu, 3 bini lisanslı sporcu olmak üzere 6 bin gence hizmet veren Ak Evler spor Salonları projesinden dolayı Başkan Ekinci’ye plaket verdi. Ak Ev Salonlarında sporu araç kıldıklarını belirten Ekinci, “Gençliğe en büyük yatırım, onların milli ne manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişmesine vesile olmaktır” dedi.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi olduklarını ve gençliğe yapılacak yatırımların hızla devam edeceğini söyleyen Ekinci, gençliği iyi bir şekilde geleceğe hazırlamaları gerektiğinin altını çizdi. Konuşmasının devamında belediye olarak hayata geçirdikleri Ak Ev Spor Salonlarından bahseden Ekinci, “İlimiz genç nüfusun yoğunlukta olduğu bir ilçe. İlçemiz de Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi. Bizler genç nüfusun yoğunlukta olduğu ilçemizde gençlerimizi sportif faaliyetlere yönlendirmeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlere verilecek olan emek onları ahlaki ve manevi yönden beslemiyorsa bir sıkıntı var demektir. Biz gençlerden isteğimiz şu, belli mevkilere geldiklerinde onlar da ahlaki değerlere önem versinler. Kendilerinden sonra yetişecek nesle örnek çalışmalar içinde olsunlar. Milli ve manevi değerlere bağlı gençlik yetişirse huzurlu ve mutlu toplum kendiliğinden oluşur. Aldığımız plaket Ak Evler Spor Salonlarımızdan dolayı bizlere veriliyor. Belediye olarak gençlere kaliteli vakit geçirebilmeleri anlamında ihtiyaç duydukları sosyal alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Ak Evler Spor Salonları projesiyle gençlerimize kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Bizler bu salonlarımızda sporu araç kılıp, gençliği milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişmesine gayret ediyoruz. Gençlere aynı zamanda değerler eğitimi de veriliyor. 6 bin gencimiz 20 spor salonumuzdan faydalanmakta. Bunlardan 3 bini lisanslı sporcu. Bu sporcularımız girdikleri şampiyonalarda ilimize dereceler kazandırıyor. Dolaysıyla biz gençleri iyi bir şekilde geleceğe hazırlarsak ilerde karşılaşabileceğimiz sıkıntılar da ortadan kalkar“ şeklinde konuştu.

TÜFAD Başkanı Bedih Şahapoğlu da, gençliğe yönelik hizmetlerinden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.

23 Şub 2018 - 22:43 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.