Antep Yine Urfalıları Kızdırdı

Gaziantep mutfağının sergileneceği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin koordinasyonuyla gerçekleştirilecek olan GastroAntep Festivalinin tanıtımında

Antep Yine Urfalıları Kızdırdı
Ferhat
Video için play'e tıklayın

Biber hasadı döneminde olan ve Urfa ile özdeşleşmiş bir ürün olan Urfa Biberi, GastroAntep Festivali’nin tanıtım malzemesi oldu. Dün başlayan ve 22 Eylül tarihine kadar sürecek olan festivalde Antep yöresine ait lezzetler tanıtılacak. Birçok ünlü sanatçının, Michelin yıldızlı restoran şeflerin, gastronomi profesyonellerinin, akademisyenlerin, öğrencilerin ve halkı katılacağı festivalde Urfa biberi Antep’e özgüymüş gibi lanse ettirildi.

Daha önce de reklam çalışmalarında Urfa’nın ilçesi olan Halfeti’yi kullanan Gaziantep bu kez de Urfa Biberine sardı. Urfa'nın tescilli markası olan biberin festivalde Antep’e aitmiş gibi lanse ettirilmesi Urfalıları kızdı.

En çok Urfa’da yetişmekle beraber Antep Fıstığı olarak tescillenmiş fıstığın yanında Urfa biberine de göz dikmeleri Urfalılar tarafından hoş karşılanmadı.

21 Eyl 2018 - 20:13 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.