Anne-oğulu Ölüm İş Çıkışında Yakaladı

Antalya'da aynı iş yerinde çalışan anne ve oğluna motosikletle işten eve döndükleri sırada otomobil çarptı.

Antalya'da aynı iş yerinde çalışan anne ve oğluna, motosikletle işten eve döndükleri sırada otomobil çarptı. Kazada, motosikleti kullanan genç ile annesi hayatını kaybetti. Kaza anında otomobilin yaptığı uzun fren izleri ile motosikletin etrafa yayılan parçaları kazanın boyutunu gözler önüne sererken, ölen 19 yaşındaki gencin 3 ay önceŞanlıurfa'da dünya evine girip yuva kurmak içinAntalya'ya geldiği öğrenildi.

Kaza,Antalya'nınDemreilçesi, D400 Karayolu üzerindeki Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali kavşağında saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir ardiyede beraber çalışan Menhiye Uvaçin (38) ile oğlu İsa Uvaçin (19), iş çıkışı motosikletle evlerine gitmek için yola çıktı. 19 yaşındaki gencin sürdüğü motosiklete, hal kavşağına geldiği sıradaDemreistikametindenFinike'ye doğru giden ve iddiaya göre süratli seyreden Y. T.'nin (23) kullandığı 07 AZD 28 plakalı otomobil çarptı. Kasksız olan anne ve oğlu, çarpanın etkisiyle metrelerce uzağa fırladı.

Motosiklet parçalandı

Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, talihsiz anne ve oğlunun olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kazayı yara almadan atlatan araç sürücüsü Y. T ise,polistarafından gözaltına alınarakDemrePolisMerkezine götürüldü. Kaza sonrası olay yerine gelen anne ve oğlunun yakınları gözyaşlarına boğuldu. Anne ve oğlunun cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzereDemreDevlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sırasında motosiklet parçalanırken otomobilin yaptığı uzun fren izleri ise dikkat çekti.

3 ay önce evlenmişti

İsa Uvaçin'in 3 ay önce memleketiŞanlıurfa'da dünya evine girdiği, yuvasını kurmak için deDemreilçesine gelerek annesiyle birlikte Yaş Sebze ve Meyve Toptancı halindeki bir ardiyede ekmek parasını kazandığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

21 Şub 2017 - 10:28 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.