Ankara’daki Patlamada Urfalı Asker Ağır Yaralandı

Aksam saatlerinde Ankara Polatlı'da askeri kışlada mühimmat deposunda meydana gelen  patlama sonucu yaralanan 5 asker yaralandı.

Yaralanan askerlerin isimleri ve memleketleri belli oldu. Yaralılardan birinin ise Urfalı olduğu öğrenildi.Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Balkat (Tel hadar) mahallesinden ikamet eden İbrahim Yılmaz meydana gelen patlamada ağır yaralandı. Yaralının ailesine haberi ise Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik bildirdi. Olayı öğrenen aile gece saatlerinde Ankara'ya gitti. Askerin durumu hakkında kısa bir açıklamada bulunan Kaymakam Çelik, askerin yaralı olduğunu, ancak hayati bir tehlikesinin olmadığını bildirdi.

Haber:Mehmet Kamasi/İbrahim Çakmak

20 Şub 2019 - 23:39 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.