Alternatif Yollar Bugün İtibarı İle Trafiğe Açıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağında çalışmaların başlaması ile trafiğin aksamaması için

Alternatif Yollar Bugün İtibarı İle Trafiğe Açıldı
Video için play'e tıklayın

Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin en büyük köprülü kavşak projesi olan Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağında bugünden itibaren sürücüler alternatif yolları kullanmaya başladı. 8 yönlü olarak projelendirilen Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak çalışması öncesi alternatif yolların yapımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, trafiğin aksamaması için tüm kontrollerini tekrar gözden geçirerek hazırlıklarını tamamladı.

Bu kapsamda Şanlıurfa-Diyarbakır yolu güzergâhını çift taraflı olarak kullanmak isteyen sürücüler, bugün itibari ile alternatif yolları kullanmaya başladılar. Yönlendirici levhaların ve yol çizgilerinin tamamladığı yeni bağlantı yolları ikişer şerit olmak üzere toplamda 4 şeritten oluşuyor.

Türkiye'nin en büyük köprülü kavşak yapımında sürücülere ve vatandaşları çalışma süresince duyarlılığından dolayı teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, "Tüm gayemiz şehrimizin sorunlarına kalıcı ve uzun vadeli çözümler üretmektir" dedi.

Başkan Çiftçi, "Projesini Büyükşehir Belediyemizin, ihalesini ise Karayolları Genel Müdürlüğünün yaptığı Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı için büyük bir özveri sergilendi. Gerek karayollarımızın ekipleri gerek ise Büyükşehir Belediyemizin ekipleri, her şekli ile büyük emekler sarf etti. Çalışmalar süresince vatandaşlarımızın sabır ve duyarlılık göstereceğini biliyoruz. Şanlıurfa'mızın gelişimi ve dönüşümü için bu tür projelere ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

20 Nis 2018 - 08:31 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.