Akçakale'de Kutlama İptal Oldu!

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlaması Barış Pınarı Harekatı Nedeniyle Akçakale'de iptal edildi.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Barış Pınarı Harekatı 120 saatlik süre yani 5 günlük süreliğine ara verildi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerinin karşısında Suriye topraklarında yer alan bölgede Türk Askerleri ve Suriye Milli Ordusu her ihtimale karşı sınırda hazır bekliyor. Suriye’nin sınırında bunlar yaşanırken Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar günü dolasıyla yapılacak olan kutlama Muhtarlar Dernek Başkanı Halil Elçi’nin Atatürk anıtına çelenk bırakmasıyla son buldu.

Akçakale Muhtarlar Dernek Başkanı Halil Elçi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Ordumuzun Barış Pınarı Harekatı nedeniyle operasyonda şehit eden şehitlerimize saygıdan ötürü bu yılki tören iptal edilmiştir önümüzdeki hafta içi sayın kaymakamımız muhtarlarımızla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını hep beraber dinleyeceğiz "ifadelerini kullandı.

19 Eki 2019 - 13:07 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.