Akçakale'de Arazi Aramasında 69 Tabanca ve 95 Şarjör Yakalandı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki arazi aramasında üç çuval içerisinde 69 tabanca ve 95 şarjör ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde dünkü "yurt içi olaylar"a ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre Şanlıurfa'nın Akçakaleilçesinde güvenlik güçlerince icra edilen araziaramasında üç çuval içerisinde 69 tabanca ve 95 şarjörü ele geçirildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde yurt dışına çıkmaya çalışan PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu bir terörist silahsız ve teçhizatsız bir şekilde yakalandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde ise Suriye'deki barınma alanlarından kaçan PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

04 Mar 2018 - 15:06 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.