Akçakale Adliyesi Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Ocak 2017 yılında temeli atılan Akçakale adalet sarayı inşat çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

Akçakale Adnan Menderes Mahallesi 29 Bin metre kare alana yaptırılan yeni adalet sarayı bina oturumu 3 Bin metre kare olup Bodrum ve Zemin olmak üzere 4 kattan oluşmaktadır. İçinde 6 adet duruşma salonu,15 Savcı,15 hâkim odası,30 kalem ve kâtip odası, Polis karakolu, Baro odası, ilçe Seçim müdürlüğü, İcra müdürlüğü, PTT ve Banka şubeleri yer alıyor.

Yeni adalet sarayının ilçeye ve halka hayırlı olmasını dileyen Akçakale cumhuriyetbaşsavcısıSamet Can Acar uzun zamandır Akçakale hükümet konağı ve Atatürk mahallesinde kiralanan ek binada elverişsiz bir yerde hizmet veriyordu. Hem nüfusun artması hem de araç parkının yetersiz olmasından dolayı yeni bir binaya ihtiyacımız vardı. Hamdolsun yeni adalet sarayı binamız tamamladı. Artık ekibimiz burada hizmet verecek. Devletimiz var olsun. Diye konuştu.

HABER MERKEZİ

26 Şub 2018 - 18:40 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.