AK Vekil Gülpınar Bayramda da Durmadı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar mübarek Ramazan ayın öncesinde olduğu gibi bayram günlerinde

Aydin
Haber albümü için resme tıklayın

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Vekil Gülpınar, her gittiği yerde gördüğü ilgi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgiyi gördükten sonra, geleceğimizin emin ellerde olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Vekil Mehmet Kasım Gülpınar, Türkmen Aşireti tarafından kendisi adına verdiği yemek programına katıldı.

AK Vekil Gülpınar, “Hemşerilerimiz ile seçim sürecini değerlendirdik. Emeği geçen kardeşlerimden Allah razı olsun. Gördüğümüz ilgi ve teveccüh, artık geleceğimizin emin ellerde olduğunu gösteriyor” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, daha sonra

Hakkari’de şehit olan Abdüsselam Halat’ın ailesine GTHB Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile beraber taziye ziyaretinde bulundular ve “Rabbim ailesine sabırlar versin. Milletimizin başı sağ olsun” diyerek taziyelerini ilettiler.

AB Uyum komisyonu Başkanı M.Kasım Gülpınar, beraberinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte

rahatsızlık geçirince hastahaneye kaldırılan Birecik ilçe Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı’nı Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastahanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Partiye katılımlarla ilgili de açıklama yapan AK Vekil Gülpınar, “Saadet Partisi 4. sıra Milletvekili adayı İzzet Çiftçi ve beraberindeki 250 partili kardeşimizi AK Partiye kazandırdık. Bu durum da bizleri çok sevindirdi. Sayın İzzet çiftçi ve ailesine teşekkür ediyoruz” diyerek iftar sonrası da AK Partili gençlerle bir araya gelip sohbet etti.

Gençlerin azmini ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini görmenin gururuyla, “Bu gençlikle geleceğimiz emin ellerde inşaallah” ifadelerini kullandı.

17 Haz 2018 - 22:22 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.