AK Partili Vekillere Tatil Yok

Seçim bölgelerinde çalışmaya devam edecek olan vekiller analizlerini raporlaştıracak.

hakan as
Haber albümü için resme tıklayın

TBMM, Genel Kurul’daki 11. Kalkınma Planı görüşmelerinin tamamlanmasının ardından 1 Ekim tarihine kadar tatile girdi. Bazı komisyonlar ise ara vermeden çalışmalarına devam edecek. AK Partili milletvekilleri de yoğun tempodan dolayı tatil yapamayacak. Milletvekilleri kendi illerine giderek oradaki çalışmalara ağırlık verecek. Bölgelerinde parti teşkilatlarının her kademesi ile bir araya gelecek olan AK Partili vekiller, kendi sorumluluk alanlarında mahalle, ilçe ve il teşkilatları ile toplantılar gerçekleştirecek. Milletvekilleri seçim bölgelerinde vatandaşla da bir araya gelecek. Özellikle 31 Mart yerel seçimlerinde oy kaybı yaşanan bölgelere gidecek olan AK Partili vekiller vatandaşı dinleyecek. Yaklaşık 2 ay sürecek olan bu çalışmalar daha sonra rapor haline getirilerek Genel Merkez’e sunulacak. Yapılan çalışmalar sonucunda vatandaşın talep ve beklentileri doğrultusunda yeni dönemde Meclis’in çalışma takvimi ve öncelikli olarak ele alınacak konular belirlenecek.

21 Tem 2019 - 19:34 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.