AK Parti’den Müslüm Yüksel’e Baba Jesti

Geçtiğimiz yıl Ankara'da çalışma ofisinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren AK Parti Gaziantep Milletvekili

Avukat olan Müslüm Yüksel’e 3 Kasım seçimlerinde rahmetli babasının da seçimlere girdiği 7.’ci sıradan adaylık verildi.Rahmetli Yüksel geçen seçimlerde Gaziantep’te AK Parti’nin oylarını artırmış ve milletvekili seçilmişti.Adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Yüksel babasının izinde Gaziantep’e hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Gaziantep için çalışacağım

AK Parti’nin geçen seçimlerde rahmetli babasının aday olduğu 7.’ci sıradan kendisini aday göstermesinden mutluluk ve hüzün duyduğunu belirten Yüksel” mutluyum, çünkü babamın yarıda kalan hizmetlerini tamamlayacağım. Hüzünlüyüm, çünkü babamın da emek verdiği partiye emek verdiğimi görmesini isterdim” diye konuştu.

Gaziantep’te seçim çalışmalarına hızlı başlayacaklarını vurgulayan Yüksel sözlerine şöyle devam etti:

“Gaziantep’te bana bu görevi veren başta sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere parti teşkilatımıza şükranlarımı bildirmek isterim. Gaziantep için, hemşerilerimiz için çabalayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın."

24 May 2018 - 05:30 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.