AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu. Mevcut başkan Aysel Göncü'nün yerine Demet Saatçi Güven getirildi.

Akın
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’da uzun zamandır belirsizliğini koruyan İl Kadın Kolları Başkanın kim olacağı merakla bekleniyordu. İl Kadın Kolları Genel Merkezine birçok isim başvuruda bulunmuştu ama bugün alınan bilgilerce yeni AK Parti Urfa Kadın Kolları Başkanı Demet SaatçiGüven oldu. Başvuruda Karaköprü ilçe kadın kolları başkanı Eda Çakmak ve il kadın kolları başkan yardımcısı Hayriye Dilek Öncel’inde isimleri ön plana çıkmıştı.

Mevcut başkan AyselGöncü’nün yardımcısı olan ve mülakattan sonra yeni başkan olan Demet SaatçiGüven yarın Ankara’ya gidip görev yazısını alması bekleniyor.

HABER MERKEZİ

21 Şub 2018 - 18:49 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.