AK Parti Oyların Türkiye Rekortmeni Harran Ayakta!

Harranlı Ak Partili Seçmenler Muhtarlar Ve Kanaat Önderlerinden Reisine Çağrı

AK Parti Oyların Türkiye Rekortmeni Harran Ayakta!
Urfalı
Video için play'e tıklayın

“Ak Oyların Kalesini Teslim Etmeyeceğiz”

HARRAN / Genel ve yerel seçimlerde AK Parti oylarında rekor kıran, son seçimlerde yüzde 98’lik oranla adeta destan yazan Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde, seçmenler yüzlerce araçlık konvoyla AK Parti Şanlıurfa il binasına gelerek, “Ak oyların kalesini teslim etmeyeceğiz” mesajı verdiler.

Şanlıurfa kamuoyunda, son günlerde, Harran ilçesinde AK Prti’nin aday çıkarmayacağı, MHP Şanlıurfa Milletvekilinin oğlunun MHP Belediye Başkan adayı olarak destekleneceği yönündeki söylentiler, AK Partili seçmeni ayağa kaldırdı.

Harran ilçesinden 300 ‘ü aşkın araç araçlık konvoyu ile parti il binasına gelen AK Partili seçmenler, muhtarlar ve kanaat önderleri, kaygılarını dile getirerek, yardım istediler.

Kalabalık grup, “Harran Ak oyların lideridir teslim edilmez”, “Rekortmen Harran, oylarına sahip çıkacak”, “Cumhurbaşkanımız Harran'a sahip çıkın”, “Reisimiz; Ak oyların lideri Harran'ın sesini duyun”, “İnadına Harran, İnadına Ak Parti, İnadına Rekor” ve “AK oyların kalesini teslim etmeyeceğiz” şeklinde sloganların yer aldığı pankartlar taşıyarak, seslerinin duyurulmasını istediler.

Grup adına açıklama Bini İcil Aşiretİ Liderlerinden Mustafa Aktaş, amaçlarının parti yöneticilerini üzmek ya da partiye zarar vermek olmadığını, tam aksine partilerine sahip çıktıklarını söyledi.

Mustafa Aktaş, yaptığı konuşmada, Harran’da MHP ile ittifak yapılmasının AK oyları ile destan yazan Harran seçmenine haksızlık olduğunu dile getirerek, şu görüşlere yer verdi:

“Burada bulunmamızın nedeni AK oylarımıza sahip çıkmaktır. Her seçimde rekor kıran, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığında asla taviz vermeyen Harran’ımız, son seçimlerde de yine kendi rekoru kırıp yüzde 98’lik AK oylarla tarih yazmıştır.

Şimdi sizlere soruyoruz….. AK Parti oylarının Türkiye rekoru kırdığı Harran’da nasıl olur da partimiz aday çıkarmaz. Böyle bir ihtimal olursa dünya bize güler… Ayrıca, MHP Şanlırufa milletvekilinin oğlunun belediye başkanı olarak ittifak adayı yapılacağı söylentileri de olayın bir başka komik yönüdür. Oysa bu durum parti tüzüğüne de aykırıdır. Birinci derecede yakını milletvekili olan bir insan aynı bölgeden belediye başkanı olamaz. Partimizin üzerine oyunlar oynanmasına asla izin vermeyeceğiz. Biz oylarımızın arkasındayız ve sahip çıkacağız.”

Yanlış Reisten Döner

Mustafa Aktaş, tek umutlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaleti olduğunu belirterek, “Alt kadrolar böyle bir yanlış ittifaka sıcak baksa bile Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her seçimde kendisine sadık kalan, AK oyların lideri olan bir ilçeye yapılmak istenen bu haksızlığa izin vermeyecektir. Bu yüzden buradayız. Bu yüzden buradan sesimizi Cumhurbaşkanımıza duyurmak istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız biz sizin en sadık seçmenleriniz. Her izinizde olduk, rekor üstüne rekor kırdık. Bize bu haksızlığın yapılmasına izin vermeyin” diye seslendi.

Görüşme Yapıldı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, kalabalık grubu yatıştırmak için büyük çaba harcadılar. Yıldız ve Beyazgül, daha sonra grup arasından temsilcilerle görüşme yapıp taleplerinin genel merkeze iletileceğini bildirdiler.

HABER MERKEZİ

16 Oca 2019 - 16:49 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.