AK Parti Başkan Adaylarından Rışvanlar Derneği’ne Ziyaret

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş Rışvanlar

AK Parti Başkan Adaylarından Rışvanlar Derneği’ne Ziyaret
Video için play'e tıklayın

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Metin Baydilli ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Başkan Adayları Baydilli ve Kuş, Rışvanlar (Reşi) Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Rışvanlı ailesi üyeleriyle buluştu.

Ziyarette Başkan adayları Baydilli ve Kuş’a AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Ziyarette Karaköprü’de 3,5 yılda yaptıkları çalışmaları ve projeleri anlatan Başkan Baydilli, Ak Parti belediyelerinin sadece millet ve hizmet odaklı çalıştıklarını dile getirdi. Başkan adayı Baydilli, “Şanlıurfa kadim bir şehir olarak şüphesiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Ak Parti belediyeciliği ile Şanlıurfa’da çok önemli hizmetler oldu. Karaköprü’de 3,5 yıldır görev yapıyoruz ve gerek merkezde gerekse kırsalda yaptığımız hizmetlerle tüm vatandaşlarımıza dokunduk, hizmet ettik. İnşallah yeni dönemde daha fazla hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Ben vatandaşlarımızdan hizmetin en iyisini getirmemiz için destek istiyorum. 31 Mart’ta Büyükşehir ve tüm ilçelerimizde AK Parti adaylarının göreve getirilmesi için güçlü bir oy bekliyorum” diyerek destek istedi.

Başkan Adayı Kuş, ” Bütün şer odaklarının tek amaç için birleştiklerini görüyoruz. Amaç ise Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a zarar vermek. 2023 Hedeflerine dolu dizgin devam eden Cumhurbaşkanımızı engellemek istiyorlar. Bu nedenle el ele vermeli, daha fazla kenetlenmeliyiz. Partimize ve liderimize daha fazla sahip çıkacağız ve destekleyeceğiz.

Ziyarette Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

HABER MERKEZİ

15 Şub 2019 - 14:02 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.