8 Dakika Kuralına Uyulmuyor, Araç Yeterli Değil!

Şanlıurfa Belsan tarafından sağlanan şehir içi ulaşımı vatandaşı çileden çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde güneşlik olmayan durakları gündeme getirdiğimiz zaman bazı vatandaşların araçlar için şikayetinede yer vermiştik. Gün içinde WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan şikayetler doğrultusunda araç sayısının yetersiz olduğu ve çoğu araçların geç geldiği bilgisi iletildi. Vatandaşların güneş altında araç beklemesi güneş çarpmasına neden olmakta. Ahmet Yesevi hattına ait olan araçlar saat 10:00 itibari ile gecikmeli bir şekilde gidiş geliş yaptığı belirtildi.

İhbar hattımıza ulaşan ve bize konu hakkında bilgiler paylaşan M.P; " Her gün aynı güzergahı kullanıyorum ama araçlar çok geliyor. Duraklara yapıştırılan bilgi afişinde her bir aracın arasında 8 dakika olduğu belirtiliyor ama ben bir durakda en az 14 dakika beklediğimi biliyorum ve budurum hemen hemen hergün yaşanıyor. Evden çıkıp durağa gelene kadar zaten 5 dakika gidiyor durağa geldikden sonrada 14 dakika bekliyorum Ahmet Yesevi "20" nolu araçların güzergahı merkezi bir yerde olduğu halde neden bu kadar bekliyorum. Beldiğime değmiyor bile gelen aracın içi bayram sabahını hatırlatıyor herkes ayakda ve şoför kardeşimizde aracı keyfine göre kullandığı için sağa sola savruluyoruz. Kendim için demiyorum araç içinde gebe hanımlar veya yaşlılarımız bulunuyor bazı yaşlılarımızın ayakda olduğunu gördüğü halde aracını bu şekilde kullanması normal mi? Araç garajında kaç tane boşta bekleyen araç var bu araçlar neden boşta bekliyor, yakıttan tasarruf etmek içinmi, boşta bekleyecekse neden alındı. Gönder araçlarını arkadaşım gönder de millet arkandan laf etmesin. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi neden bu konuyla ilgilenmiyor haberi varmı araçların içinde yaşanan olaylardan. Bazı araçlar duraklara bile giremiyor paralı araçların yüzünden. Duyarlı vatandaşlarımızın keyfi park etmeleri sonucu yine duraklar kullanılamıyor. Zabıta ne iş yapar, Belsan ne iş tartar, Belediye neye bakar diye düşünmek lazım ve şapkayı önümüze koyup planlar yapmak lazım. Yan gelip yatmak için o koltuklarda oturmuyorsunuz, oturuyorsanızda hakkını verin " dedi.

11 Tem 2017 - 11:52 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.