70 Yaşında Fenomen Oldu Ama Şuanda İşsiz

Çekimleri Şanlıurfa'da süren ve TRT 6'da yayınlanan Can ve Ciğer adlı dizide 'Ağa' rolünü oynayan 70 yaşındaki Mehmet Ali İzollu

Yaklaşık 2 yıldır yayınlanan dizide son bir senedir rol olan İzol, televizyon sayesinde şehrin en tanıdık simalarından oldu. Emekli şoför olan İzollu, 70 yaşından sonra yakaladığı şöhret sayesinde Şanlıurfalılardan gördüğü ilgiden bir hayli memnun oldu.

İzollu, izlediği filmlerde oyunculuk yapan yaşlı kişileri gördüğünde "Acaba ben de bir gün bir dizide oynar mıyım?" diye hayal kurduğunu, onlara imrendiğini anlattı.

Bir çok Şehirde çekimleri süren "Can ve Ciğer" dizisi setini sık sık gördüğünü, sette gördüğü ve daha önce de tanıdığı Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu yönetmeni Abdulkadir Kırıcı'ya dizide oynamak istediğini söylediğini anlatan İzollu, Kırıcı'nın da yönlendirmesiyle başvurduğu yapımcıların denemelerinin ardından dizide rol almaya başladığını kaydetti.

Çekimlerde arkadaşlarının kendisine yardımcı olduğunu dile getiren İzollu, "İlk günlerde bir hayli heyecanlıydım ama şimdi alıştım. Kendimi sadece işime vermeye çalışıyorum. Yönetmenimizin uyarılarına harfiyen uyuyorum. Arkadaşlarımın da desteğiyle hiçbir sorun yaşamıyorum" dedi.

İzollu, şehirde de ilgiyle izlenen dizi sayesinde tanınmaya başlandığını söyledi.

Sokakta karşılaştığı kişilerin kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini aktaran İzollu, "İnsanlar, 'Dede sen çok iyi yapıyorsun, güzel oynuyorsun' diye bana moral veriyor. Çevre illerde de tanınır hale geldim. Hayatımdan çok memnunun. Viranşehir'de bir defasında dolmuşa bindim, şöfor 'TRT 6'nın dedesinden nasıl para alalım' diye muavine kızıyor. Bu yaştan sonra şöhretin kapıları açıldı. Çok şükür artist olduk. Ne diyelim?" diye konuştu.

20 Tem 2017 - 12:02 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.