3. Yerel Tohum Buluşmaları Etkinliğini Urfanatik.com'dan Canlı Olarak Takip Edebilirsiniz

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 3. Yerel Tohum Buluşmaları etkinliğine katılacak olan Emine Erdoğan'ın etkinlik programını Urfanatik.com

Bugün Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 3. Yerel Tohum Buluşmaları etkinliklerine katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın Koruklu Mahallesi Talat Demirören Araştırma İstasyonunda yapılacak olan 3. Yerel Tohum Buluşma etkinliklerini Urfanatik.com olarak takipçilerimize ve okuyucularımıza canlı olarak aktaracağız. Saat 12:30’da yapılacak olan etkinlikleri bizimle Urfanatik.com’dan ve mobil uygulamamızdan takip edebilirsiniz.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİRMEKİÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

25 Nis 2018 - 10:18 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.