11 Nisan Şehir Stadyumu

Şanlıurfa'da ‘Arena' ismi tabeladan çıkartıldı.

11 Nisan Şehir Stadyumu
Karakartal
Video için play'e tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın ‘Arena’ ismini tabelalardan sökün talimatının ardından GAP Arena Stadyumundaki tabeladan ‘Arena’ ismini çıkarttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın ‘Arena’ isminin değiştirilmesi gerektiği yönünde yaptığı açıklamanın ardından Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü harekete geçerek 30 bin kişilik kapasiteye sahip GAP Arena Stadyumundaki tabeladan ‘Arena’ kelimesini çıkarttı.

Sabah saatlerinde görevlilerin geldiği Stadyum önündeki duvarda bulunan tabela yerinden söküldü.

Düzenleme çalışmasının yapıldığı GAP Arena Stadyumundaki tabela değişikliğinin ardından yeni takılacak olan tabelada 11 Nisan Stadyumu ismi yer alacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Hakan Keşküş, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda GAP Arena stadyumundaki tabelayı söktüklerini ve yeni isminin 11 NisanStadyumu olarak düzeltileceğini belirtti

Şanlıurfa’nın kurtuluşuna hitaben 11 Nisan Stadyumuve Spor Kompleksi olarak değiştirilmesine karar verdiklerini ifade eden Keşküş, Arena ismini tabeladan indiriyoruz. Şanlıurfalılar bu ismi çok seviyor ve sosyal medyadan yoğun bir talep vardı. Bizde bu ismin tesislerimize yakışacağını uygun gördük ve 11 Nisan Stadyumu Şanlıurfalılara hayırlı olsun.”dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8’nci Uluslararası Türk Dili Kurultayı'nda yaptığı konuşmada ‘Arena ve Clup’ gibi kelimelerin şık ve kibar olmadığını, bu gibi tabelaların sökülmesi gerektiğini ifade ederek tabelaların sökülmesi talimatını vermişti.

29 May 2017 - 13:22 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.