Genç bisikletçiler, bisiklet vadisinde yetişiyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Bünyesinde Ayçiçeği Bisiklet Vadisi Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda Bisiklet Vadisi’nde devam eden altyapı çalışmaları 30 sporcu ile haftanın 3 günü devam etmekte olup vatandaşlar bisiklet sporuna önem vermektedir. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Altyapı çalışmaları ile bisiklet sporuna Sakarya’dan yetenekli sporcular kazandırılma hedeflenmektedir. Tesiste yeni başlayan öğrenciler; temel sürüş, güvenli sürüş, ileri sürüş teknikleri ve altyapı bisiklet sporcu eğitiminin yanında MTB, BMX ve Veledrom sürüşü gibi eğitimlerde verilmektedir” ifadelerine yer verildi.

#

14 Tem 2019 - 16:11 Sakarya- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.