Genç Atölye’de dersler sürüyo

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Tarafından Bu Yıl 4'üncüsü Gerçekleştirilen Genç Atölye'de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Genç Atölye’de dersler devam ediyor.

Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğaçlama Atölyesi dersinde öğrenciler ilk üç haftada kelime haznelerini geliştirme, koordinasyon ve konsantrasyon gibi konularda eğitim gördüler.

Doğaçlama Atölyesi Eğitmeni Ozan Şahin, “Doğaçlama atölyesinde öğrencilerimize; kendilerinin farkına varmalarını, kelime haznelerini geliştirmelerini, reflekslerini ve algılarını açmayı, beyinlerinin farklı bölgelerinin çalıştırmayı, koordinasyonları ile konsantrasyonlarını sağlamayı amaçlıyoruz. İlk üç haftada adaptasyon, farklı açılardan bakma ve kelime oyunları gibi konularda egzersizler yaptık. Dört senedir devam eden atölyemize öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaşmak bizi son derece memnun etti. Yeni öğrencilerin yanı sıra daha önceden bu atölyeden eğitim almış öğrencilerimiz bilgilerini tazeleme ve tekrar etme amacıyla yeniden kayıt yaptırdılar. Büyükşehir Belediyemizin gençlere yönelik düzenlediği atölye etkinliklerini çok değerli ve faydalı buluyorum. İnanıyorum ki buradaki gençler yarınlarımız da faydalı bireyler olarak karşımıza çıkacaktır” dedi.

#

21 Tem 2019 - 16:44 Sakarya- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.