Başkan Yüce: “Muhtarlarımızla iş birliği içerisinde olacağız”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Sakarya Muhtarlar Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Muhtarlar Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı.

Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Sakarya Milletvekilleri Engin Özkoç, Ümit Dikbayır, Levent Bülbül, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı. Tek aday olarak girdiği olağan kongrede yeniden başkan seçilen Erdal Erdem’i tebrik eden Başkan Ekrem Yüce çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Başkan Ekrem Yüce, “Muhtarlar yerel yönetimlerimizin en önemli unsuru, ayrılmaz bir parçasıdır. İnşallah muhtarlarımızla yakın temas halinde olmaya devam edecek, mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik adımları birlikte atacağız. Belirli periyotlar halinde bir araya gelerek istişare ve değerlendirmelerde bulunacağız. Muhtarlarımızla iş birliği içerisinde olacağız. Muhtarlarımızla beraber Sakarya’mızın en ücra mahallesine kadar hizmet götüreceğiz. Kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hizmetlerimizde bizlere katkı sağlamanızı temenni ediyorum” dedi.

#

30 Haz 2019 - 14:52 Sakarya- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.