Zengin kuş tüyü yatağa, fakir yerde ki yatağa mahkum ediliyor

Umut DELİ Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan hasta yoğunluğu görenlerin yüreklerini sızlatıyor. Yaşanan bu görüntüler

Umut DELİ

Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan hasta yoğunluğu görenlerin yüreklerini sızlatıyor. Yaşanan bu görüntüler karşısında ise “ Fakir yere, zengin ise kuş tüyü yatağa” mahkum ediliyor.

Harran üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaşanan hasta yoğunluğu objektiflerimize yansıdı. Bir yatakta iki kişinin yattığı bazı hastaların ve yakınlarının da yere serdikleri yatakların üzerinde yattığı görüldü.

Hasta ve hasta yakınlarının yaşamış oldukları bu sıkıntıların ne zaman sona ereceği ise merak konusu, sürekli olarak hastaların yaşamış olduğu bu sıkıntıların gündeme gelmesi ‘Hasta ve hasta yakınlarının’ sıkıntılarının ne zaman giderileceği sorularını akıllara getirdi.

Konu ile ilgili bazı hasta ve hasta yakınları tepkilerini şu şekilde dile getirdiler; “Hastalarımızın yanında refakatçı olarak kalmaya geliyoruz. İhtiyaçlarını gidermeleri anlamında hastalarımızın yanında kalmamız lazım, onlara yardım etmemiz lazım. Ama hastanede yer olmadığı için bir yatakta iki kişi yatıyoruz. Yatakta yer kalmayınca yerlerde yatıyoruz. Bu anlamda yetkililerin bu durumu görmesi lazım ve bu sıkıntılarımızın giderilmesi lazım”

#

16 May 2015 - 08:17 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.