Vatandaşın Günahı Ne!

Bugün sabah 08:25'de Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Hizmet Binası'nda muayene olmak için giden bir vatandaş yaşadığı

randevu alınmıyor !!!!
Haber albümü için resme tıklayın

ŞanlıurfaMehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Hizmet Binası’ndayaşadığı durumu URFANATİK.COM WhatsApp ihbar hattına bildiren vatandaşımınız yaşamış olduğu olaydır.

Olay;

Bugün sabah 08:25’de Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne muayene olmak için gittim. Yaklaşık 10 gündür gidip geldiğim hastanede bir türlü muayene olamadım. Kayıt yaptırmak istediğim esnada, görevli kayıt için doktordan onay almam gerektiğini söyledi. Doktor odasına müsaade isteyerek kapıdan sormama kalmadan, doktor “Çık Dışarı” dedi.

Bende hocam kayıt için onayınız gerekiyormuş, kayıt yaptırabilirmiyim dedim. Yine sert bir şekilde “çık dışarı muayene kayıt falan yok” dedi. Hastane yetkilileri ile görüştüğümde bu doktorun devamlı bu sıkıntıları yarattığını, gerekli yerlere şikayet etme hakkımın olduğunu, bu Şanlıurfa’nın bir sorunu olduğunu söylediler. Şimdi ben bir vatandaş olarak soruyorum; Hangi doktorun vatandaşı bu şekilde azarlayarak hastaneden gönderme hakkı vardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında hassasiyet gösterdiği, hiçbir hasta muayenesi veya tedavisi yapılmadan hastaneden gönderilmeyecek demesine rağmen bu doktorlar Şanlıurfa’daki vatandaşlara bu şekilde nasıl davranır? Şanlıurfa’da gittiğim bölümde tek bir doktorun olması vatandaşlara bu şekilde davranmasını mı gerektirir. Yetkililerden bu konu hakkında gerekli işlemin yapılmasını istiyorum.​

Vatandaşımızın belirttiği durum WhatsApp ihbar hattımıza ulaşmış olup siz okuyucularımıza sunulmuştur.

09 Şub 2017 - 14:53 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.