Urfa’nın kaderinde bu var!

Milyonlarca lira harcanarak Şanlıurfa'ya kazandırılan Eğitim ve Araştırma Hastanesini Türkiye'de tek kantinsiz Hastane olma özelliğine sahip

URFA’NIN KADERİNDE BU VAR!


Şanlıurfa’nın kaderindenmiş gibi görülen bir iş yapılırken bir işinde aksaması ya da olmaması durumu devam ediyor. Örnek olarak ise Milyonlarca liranın harcanarak kente kazandırıldığı Eğitim ve AraştırmaHastanesinde bir kantinin olmaması hastaneye gelen ve hastanede yatarak tedavi olan vatandaşların mağdur olmasına neden oluyor.

HASTA VE HASTA

YAKIN

LARI MAĞDUR EDİLİYOR


Uzaklığı ile zaten ulaşım konusunda sıkıntı yaşan vatandaşlar, söz konusu Hastaneye gelirken yanlarında şişeler ile su veya hastalarının ihtiyaçlarını dışardan getirmek zorunda kalıyor. Milyonların harcandığı güzelim hastanede bu kantin eksikliği aylardır devam ederken Kantin ihalelerinde bazı sorunların olması iddia edilerek aksadığı öğrenildi.

KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ İHTİYACI DAHA ÇOK ARTTIRIYOR


Kent merkezinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin söz konusu Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınmasıyla kantin ihtiyacının daha çok arttığı gözle rahat bir şekilde görülürken vatandaşlar, mağduriyetlerinin en kısa sürede giderilmesi için yetkilere çağrıda bulundu.

14 Eki 2016 - 10:02 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.