Ümmani Uysal Beyin Ameliyatı Oldu, Mani Söylemeden Duramıyor!

Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonrası beyninden ameliyat olan Ümmani Uysal'da kafiyeli konuşma isteği uyandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı.

EŞİNE AZ RASTLANIR BİR DURUM MEYDANA GELDİ

İHA'nın haberine göre; 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca yola düşen ve başından ağır yaralanan Uysal, kaldırıldığı hastanede beyin ameliyatı geçirdi. Ameliyatın ardından sağlığına kavuşan ancak sol omuzunda istem dışı tik oluşan Uysal'da bir de eşine az rastlanır bir durum meydana geldi. Ameliyatın ardından her derdini uydurduğu manilerle anlatan Uysal, görenleri hayrete düşürüyor.

Mahallenin neşesi olan ve kendisine yöneltilen sorulara bile manilerle cevap veren Uysal, "Ameliyat olduktan sonra kendimi durduramaz oldum. Yoksa ben böyle titrermiyim. Kaza yaptım duymadın mı? Bu söze uymadın mı?" dedi.

Uysal'ın komşuları da kendisinin kaza yaptıktan sonra bu hale geldiğini belirterek, "Ümmani hep böyle, bizim maskaramız" diye konuştu.

18 Haz 2017 - 18:43 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.