Suyun Tedavi Edici O Özelliği!

Sağlık konusunda üstümüze düşeni yeteri kadar yapamıyoruz zamanlama sorumluluklar beraberinde gelen sağlık problemi bizi köşeye sıkıştırabiliyor.

Genellikle bilgisayar başında oturan kişilerde görünen baş ağrısı beraberinde yorgunluk ve uykuyuda getiriyor, sağlık alanında yapılan araştırmalar neticesinde vücutta bulunan su oranının düşmesi ile beraber gelen baş ağrısı yine kendisiyle beraber yorgunluk hissinide getirmekte. Bilgisayar başında çalışan kişilerde genellikle görünen baş ağrısı ilaç kullanımını arttırmakla beraber vücut bağışıklılığını da etkiliyor. Sürekli ağrı kesici ve takviye gıda alarak bağışıklık sistemine ne ölçüde zarar verdiğimizin farkında bile değiliz. Günde 3-5 litre arası su tükerek baş ağrısının önüne geçmemiz mümkün, sıcak günlerde su artışı daha fazla olabilir bu tamamen kişinin yaşantısı ile ilgili.

Sürekli Aynı Bölge Ağrıyorsa

Sıksık parlak yüzeylere bakınca başınızın ağrıdığına şahit oluyorsanız ve ağrıyan bölge sürekli aynı ise mutlaka doktorunuza başvurmanız gerekiyor, genel olarak sağlık konusunda hassas olmalı ve zamanında müdahale ile büyük bir problemin önüne geçebilirsiniz. Genellikle baş ağrısı için limonlu su tüketerek ağrıyı kesebilir ve biraz daha olsa rahatlayabilirsiniz. İnsan vücudunun %65'i su olduğu gerçeği ile suyun ne kadar etkili olduğu tekrar kendisini gösteriyor. Ağrının bulunduğu bölgeye masaj yapabilir, yada başınızı bir bez ile bağlayabilirsiniz, bu şekilde doğal tedavi yöntemleri kullanarak hem bağışıklık düzeninizi zedelemez hemde sağlık konusunda tecrübe kazanmış olursunuz. Sinirlerin geçtiği bölgeye baskı uygulayarak da bazı ağrıların önüne geçmek mümkün, baş ağrısında genel olarak parmaklardan geçen sinirlere baskı uygulayarak ağrıdan kurtulabilirsiniz. Baş parmağın uç noktasına işaret parmağınızın tırnak kısmıyla parmağınızı incitmeyecek şekilde baskı uygularsanız acının şiddeti hafiflyecektir.

Doktor Önemli!

Ağrılarınızın arttığını düşünüyorsanız mutlaka bir doktora görünmeli ve gerekli müdahaleyi önceden yapmalısınız. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan vakalarda genellikle geç teşhis konulduğu için acı sonuçlar yaşanmıştır. Erken teşhis her zaman hayat kurtarır, sağlığınızı riske atmadan doğal tedavi yöntemlerini kullabilir acı arttığı zaman mutlaka doktorunuza görünebilirsiniz. Doğal çay tüketerek daha sağlıklı yaşayabilir bu gibi ağrıların önüne geçebilirsiniz.

14 Haz 2017 - 14:25 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.