Siyah Noktalardan Diş Macunu ile Kurtulun

Siyah noktalar genelde ergenlik döneminde başlayan dikkat edilmediğinde ya da kişinin cilt tipine göre ilerleyen dönemlerde de devam eden bir cilt sorunudur.

Sağlıkçı
Haber albümü için resme tıklayın

Bir türlü baş edilemeyen siyah noktalar, ilerledikçe iyice rahatsız edici bir görünüme neden olur. Bu rahatsız edici görüntüden kurtulmak için çok sayıda farklı yöntem uygulanabilir. Kozmetik ürünler ile cildini daha fazla zarara uğratmak istemeyenler için biz bugün diş macunu ile siyah noktalardan kurtulma yöntemini anlatacağız.

NASIL YAPILIR?

Siyah noktalar ile mücadelede etkili olarak kullanılan malzemelerden biri de diş macunudur. Temiz, daha önce kullanılmamış bir diş fırçası ile siyah nokta bölgesine uygulanan macun, düzenli kullanımda siyah nokta içlerinin temizlenmesi ve zaman içinde gözeneklerin kapanmasına neden olur. Diş fırçası ile cilde zarar vermeden masaj yaparak uygulanan diş macunu 5-6 dakika uygulama bölgesinde kaldıktan sonra ılık su ile durulanır. Haftada 1 kere uygulanması önerilen bu yöntem göz çevresine uygulanırken dikkatli olunması, kesinlikle göze kaçırılmaması gerekir.

Siyah noktalar için diş macunu yöntemi ile kısa sürede rahatsız edici siyah noktalardan kurtulabilir, daha sağlıklı ve daha pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

23 Nis 2017 - 21:16 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.