Maden Suyunun Faydası Saymakla Bitmiyor!

Maden suyunun Alzheimer'a yol açan alüminyumun etkisini ortadan kaldırması nedeniyle bunamayı engellediği belirtildi

Madensuyu, içinde bulunan zengin mineral sayesinde Alzheimer’a neden olan alüminyumun etkisini ortadan kaldırıyor hafıza kaybını önleyip, alüminyum fazlalığı ile ortaya çıkan bunamayı engelliyor.

Beyinde elektrotların dengesini de ayarlayan maden suyunda bulunan kalsiyum ve magnezyum kan basıncını da sağlıklı bir seviyede tutmaya yardımcı oluyor

Maden suları başlıca sodyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor, potasyum, flor, bikaronat, sülfat ile bunların yanında demir bakır, çinko gibi birçok mineral içeriyor

Bu minareler vücudumuzdaki görevleri açısından önemli metabolik değerlere sahip.

Maden suyunun içerdiği mineraller aynı zamanda güçlü hafıza için gerekli olan minerallerdir.

13 Nis 2017 - 11:06 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.