Kalbine İğne Saplandı

60 yaşındaki Hüsniye teyzenin vücudunda hareket eden iğne ameliyatla çıkarıldı. Hüsniye Avcı 'Çok iyiyim ama bir taraftan da şırınga iğnesinin

Esenyurt'ta yaşayan ve kalp krizi geçirdikten sonra kalbinde 3 buçuk santim şırınga iğnesi tespit edilen 60 yaşındaki Hüsniye Avcı, yapılan başarı ameliyatın ardından kalbindeki iğneden kurtuldu. Hüsniye Avcı'nin vücudunda hareket ettiği tespit edilen ve ameliyatla çıkarılan iğne ise görenleri hayrete düşürdü.

KALBİNDEKİ İĞNENİN HAREKET ETTİĞİ ANLAŞILDI

Esenyurt'ta yaşayan 60 yaşındaki Hüsniye Avcı geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek bir özel hastaneye başvurmuş ve burada kalbinde 3 buçuk santimetre boyunda iğne tespit edilmişti. Bu gelişmenin ardından farklı hastanelere giden Hüsniye Avcı'nın kalbindeki iğnenin hareket ettiği anlaşıldı.

AMELİYATLA İĞNEDEN KURTULDU

Son olarak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Hüsniye Avcı, doktorların burada yaptığı başarılı bir operasyonla ameliyat edilerek kalbindeki iğneden kurtuldu. Hastanedeki yatağında İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Hüsniye Avcı'nın hala olayın şokunda olduğu görüldü.

AMELİYATTAN SONRA İLK SÖZLER

Hüsniye Avcı, "Çok iyiyim, çok sevinçliyim ama bir taraftan da şırınga iğnesinin benim kalbimde ne işi var onu düşünüyorum. Nasıl olduğunu ve ne olduğunu bir türlü çözemiyorum. Beni ameliyat eden tüm doktorlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sadece 2009 yılında bir ameliyat geçirdiğini hatırlatan Avcı, "O iğne nasıl gelir. Benim şırınga ile işim yok. Yutmadım bir kere. Bir tek 2009 yılında ameliyat geçirdim. Ben ondan şüpheleniyorum. Diş iğnesi desen belki. Eşarbıma taktığım top iğnesi desen belki ama benim öbür iğne ile bir işim olmaz" şeklinde konuştu.

"SEVİNCİMİZ BURUK"

Hüsniye Avcı'nın oğlu Hakan Avcı ise buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade ederek, "Ameliyatımız başarılı geçti. Kalbinden çıkan iğne karaciğerin üst kısmından girip alt kısmından geçerek soluk borusunun yanından midenin yanındaki yağlı bezeye saplanmış olarak bulundu. Çok mutluyuz. Bugüne kadar bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Annemin de dediği gibi sevincimiz biraz buruk yalnız. Annemizin kalbinde hem o enjektör iğnesinin nasıl ve nereden geldiğini anlayamadık. Açıkçası bu bizi çok üzdü. Rabbimden diliyorum ki bir daha böyle bir vaka olmaz" diye konuştu.

Kalbindeki iğneden başarılı bir operasyonla kurtulan Hüsniye Avcı'nın sağlığına tam olarak kavuştuktan sonra taburcu edilmesi bekleniyor.

HABERLERCOM

18 Oca 2018 - 09:25 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.