Kadın yerine Erkeğe Doğumda indirim yapılır mesajı!

Şanlıurfa'da bir çok özel hastanenin kapanmasının ardından halen açık olan özel hastaneler vatandaşları hastaneye çekebilmek için bin bir çeşit

Şanlıurfa'nın Karaköprüilçesinde bir özel Hastane, erkek şahısa doğummesajı atarak indirim olduğu iddia edildi.
Aldığı mesaj karşısında neye uğradığını şaşıran Necmettin Ş. isimli şahıs, yaşanan bu skandalı sosyal medya aracılığı ile paylaşarak yankı uyandırdı. Sağlıkta vatandaşları nasıl çekebilirim düşüncesini taşıyan bu zihniyet karşısında Sosyal Medya aracılığı ile sitemini şöyle yansıttı "Şanlıurfa MetroLıfe isodu fazla yeyince beyinini yakmış. Kime hangi mesajı atacağını şaşırmış! Bunlar kadına prostat, erkege doğum yaptıracak kafadalar!! Aho elizden nere gidağ" diyerek sitem etti.
Ayrıca, söz konusu özel hastane geçtiğimiz haftalarda acil servise gelen hastalardan yüksek para aldığı gerekçesi ile basına yansımış, kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı!

İşte o mesaj!

26 Kas 2016 - 15:24 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.