Hastanede Mesai Dışı Hizmet Başladı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mesai dışı poliklinik hizmeti başladı.

Erhan
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Eğitim ve AraştırmaHastanesinde akşam poliklinikleri ve hafta sonu poliklinikleri hizmet vermeye başladı. Polikliniklerde hafta içi 17.00 ile 22.00 saatleri, hafta sonu ise 09.30 ile 16.30 saatleri arasında hizmetin verileceği belirtildi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göz, beyin ve sinir cerrahisi, dahiliye, kardiyoloji, ortopedi ve travmatoloji branşları ile haftanın her günü muayene yapılacağı bildirildi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Uz Dr. Faruk Günak, uygulanacak olan mesaidışı poliklinik hizmeti ile ilgili bilgi verdi. Bugün itibari ile mesai dışı poliklinik muayene hizmetlerine başlandığını vurgulayan Günak, “İlk etapta hastaların talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade ederek, “Göz, beyin ve sinir cerrahisi, dahiliye, kardiyoloji, ortopedi ile travmatoloji branşlarında hizmet vermeye başladık. Hastanemizde başlatmış olduğumuz uygulama ile halkımıza hafta içi 17.00 ile 22.00 saatleri hafta sonu 09.30 ile 16.30 saatleri arasında poliklinik, laboratuvar ve radyolojik tetkik hizmetleri sunulacaktır. Başlatmış olduğumuz uygulama ile gün içerisindeki hasta yoğunluğunda önemli bir rahatlama olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

03 Tem 2017 - 14:20 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.