Hasta Yakınları Güvenlik Görevlilerine Saldırdı

İzmir Bozyaka'da acil servis önüne otomobilini park eden 5 kişilik grup aracın başka yere park edilmesi uyarısında bulunan güvenlik görevlisine

İzmirBozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis önüne park edilen bir otomobilin burada durmamasını isteyen güvenlik görevlileri 24 yaşındaki Oktay Özdemir ile 35 yaşındaki Abdullah Dinç, yaklaşık 10 kişinin saldırısına uğradı.

DHA'nın haberine göre olay, bugün saat 01.00 sıralarında Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Hastanenin güvenlik görevlisi Oktay Özdemir, acil servisin önüne park eden bir otomobil sürücüsüne, aracını başka bir yere park etmesini söyledi. Bunun üzerine otomobilden inen 5 kişilik grup ile hastane bahçesindeki diğer arkadaşları, kendilerini uyaran güvenlik görevlisi Özdemir ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Özdemir, yaklaşık 10 kişinin saldırısına uğradı. Bunun üzerine diğer güvenlik görevlisi Abdullah Dinç de, arkadaşını saldırganlardan kurtarmak isterken tekme ve yumrukların hedefi oldu. Öte yandan, Özdemir ve Dinç olayın ardından kaçan saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis soruşturma başlattı.

02 Eki 2017 - 11:27 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.