Hasta Yakınları Artık Koridorlarda Yatmayacak

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören hasta yakınlarının koridorlarda hastane bahçesinde ve araçları içinde yatma çilesi hasta

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören hasta yakınlarının koridorlarda, hastane bahçesinde ve araçları içinde yatma çilesi, Büyükşehir Belediyesi'nin hayırseverler işadamları desteğiyle hayata geçireceği hasta yakınları misafirhanesi ile ortadan kalkıyor.

İHA'nın haberine göre; Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli eksiklerinden birini daha gideriyor. Bursa'nın yanında çevre illere de hizmet veren Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören hasta yakınlarının yaşadığı konaklama sıkıntısı kampus içine yapılacak hasta yakınları misafirhanesi ile çözüme kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Tıp Fakültesi Hastanesi'nin hemen karşısındaki 1700 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek tesisin hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Hayırsever işadamı Mustafa Altın'ın önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiğini dile getiren Başkan Altepe, "Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bursa başta olmak üzere çevre illere de hizmet veriyor. Her gün çevre illerden de gelenler oluyor. Bilhassa hastalarını buraya getiren hasta yakınları, konaklama konusunda büyük sıkıntılar çekiyor. Koridorlarda, bahçede sabahlıyorlar. Bu manzaralar insanın içini sızlatıyor. Yıllardır konuşulan bu sorun inşallah kısa zamanda ortadan kalkacak" diye konuştu.

28 Tem 2017 - 00:28 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.