Harran Tıp Hastanesi Başhekimi Değişti

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Erkan Arslan ailevi sorunları nedeniyle görevi Yrd. Doç. Dr.

Hamit
Haber albümü için resme tıklayın

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi iken 2017 yılının başında Şanlıurfa’ya gelerek Harran Üniversitesi TıpFakültesiAraştırma ve Uygulama Hastanesinde Başhekim olarak göreve başlayan Yrd. Doç. Dr. Erkan Arslan ailevi sorunlar nedeniyle görevini bıraktı.

Kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran Başhekim Erkan Arslan’a teşekkür plaketi verildi.

Üniversitenin Senato Toplantısında düzenlenen plaket törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Hastaneye verdiği emeklerden dolayı Başhekim Erkan Arslan’a teşekkür etti. Yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Taşaltın, Başhekim Arslan’dan boşalan koltuğa ise Yrd. Doç. Dr. Musluhittin Emre Erkuş’un atandığını söyledi.

Şanlıurfa’ya ve bölgenin sağlığına hizmet etmekten büyük onur duyduğunu belirten Başhekim Yrd. Doç. Dr. Erkan Arslan, görev yaptığı süre zarfında kendisine her türlü desteği veren Rektör Taşaltın’a şükranlarını sunduğunu belirtti. Tamamen ailevi sorunlar nedeniyle bu görevi bırakmak zorunda kaldığını söyleyen Başhekim Arslan, Harran Tıp Hastanesinin günden güne büyüdüğünü ve Türkiye’deki diğer Üniversite hastanelerine örnek olarak gösterildiğini belirtti. Arslan yeni göreve başlayan Yrd. Doç. Dr. Erkuş’u da tebrik etti.

05 Ağu 2017 - 08:08 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.