FETÖ'den kapanan O hastane Devlet Hastanesi oldu

Şanlıurfa'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında hazineye devredilen hastane göz merkezi olarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şanlıurfa'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında hazineye devredilen hastane, göz merkezi olarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, daha önce FETÖ'ye ait olan ancak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından İl Sağlık Müdürlüğüne devredilen 3 katlı binada tadilat çalışması yapıldı.

Kısa sürede tamamlanan tadilatın ardından bina, teknolojik cihazlarla donatılarak halkın hizmetinde kullanılabilecek bir hizmet binasına dönüştürüldü.

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçirilen bina Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Merkezi olarak hizmet vermeye başladı.

Merkezde daha önce kentte yapılamayan Excimer Lazer (gözlükten kurtulma) ve OCT (Optik Koherens Tomografi) gibi bazı yeni tedavilerin de uygulanabileceği bildirildi.

05 Ara 2016 - 15:55 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.