Emekli Olduktan Sonra Anne Olmaya Karar Verdi, 62 Yaşında Doğurdu!

Tayvan'da emekliliğinin ardından sonra anne olmaya karar veren VVu'nun bebeğini şubat ayı sonunda normal yollarla dünyaya getirdiği açıklandı.

Tayvan Merkezi Haber Ajansının (CNA) haberine göre; Chang Gung Memorial Hastanesinin Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Hsiao Sheng-wen, düzenlediği basın toplantısında, 62 yaşındaki Wu'nun aşılama yöntemiyle gebe kaldığını belirtti.

Vatan gazetesinin haberine göre; emekliliğinin ardından sonra anne olmaya karar veren Wu'nun bebeğini şubat ayı sonunda normal yollarla dünyaya getirdiğini aktaran Hsiao, anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğunu aktardı.

Wu'nun gebeliğinin 29. haftasında hipertansiyon ve diyabet sorunu ile karşılaştığını belirten Hsiao, hamileliğin 38. haftasında yapılan muayenede fetusun pozisyonunun uygun olmasından ötürü sezaryen yerine normal doğumu tercih ettiklerini ifade etti.

İlk çocuğunu 36 yıl önce doğuran Wu da yaşının sorun çıkaracağını hiç düşünmediğini, sürekli egzersiz yaptığını ve sağlıklı beslendiğini belirtti. Ulusal Tayvan Üniversitesi Hastanesi verilerine göre Wu, Tayvan'da anne olan en yaşlı kadın oldu.

08 Mar 2018 - 18:36 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.