Başhekim M.Cengiz Karakucak Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

Karakucak mesajında bütün Müslümanların hasretle beklediği yenilendiği iç dünyasını tazelediği rahmet bereket ve mağfiret ayı ramazanı nihayetlendirerek

Bayramların, manevi kıymetinin yanında bizi biz yapan hasletlerimizi pekiştirdiğimiz, birlik ve beraberliğimizi perçinlediğimiz, kardeşlik iklimini derinden teneffüs ettiğimiz müstesna günlerdir." ifadelerini kullandı.

Karakucak bayram günlerinde, asırlardan beri bu topraklarda hakim olan sevgi ve hoşgörü kültürü özümsenerek dalga dalga bütün insanlığa yayılıp, vefa ve sadakatin en güzel örneklerinin sergilenmesini temenni ettiğini vurguladı.

Bayram sevincinin paylaşarak çoğaltılan mübarek gün vesilesiyle en yakın hane halkı başta olmak üzere, yaşlılar, şehit aileleri ve gazilerin asla ihmal edilmeyip, istikbalin ışığı çocukların sevindirilmesi gerektiğini aktaran Karakucak şunları kaydetti:

"Unutmamak gerekir ki birbirimize dost elimizi uzattığımız, küskünlüklerin nihayet bulduğu, kucaklaşarak, hayır duası alarak geçirdiğimiz bayramlar bizlere İslam'ın barış ve esenlik dolu çağrısının bütün sayfalarını açar. Bu vesileyle bayramda sevdikleriyle hasret gidermek üzere başka yörelere seyahat edecek vatandaşlarımıza acılar yaşanmaması, bayramımıza gölge düşmemesi adına trafik kurallarına azami ölçüde dikkat etmelerini hatırlatarak tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Özel Metrolife Hastanesi Başhekimi M.Cengiz Karakucak

24 Haz 2017 - 14:10 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.