Angelina Jolie'ye Benzemek İsterken "Zombi" Oldu!

İranlı Sahar Tabar Angelina Jolie'ye benzemek için 50'den fazla estetik ameliyat geçirdi. 19 yaşındaki genç kız bu haliyle ünlü animasyon filmi

Hollywood'un ünlü yıldızı Angelina Jolie'ye benzemek için servet harcayan İranlı kadının son hali şaşırttı.Jolie'ye hayran olduğu için ona benzemeye çalışan 19 yaşındaki Sahar Tabaraylarca diyet yaptı ve 40 kiloya kadar düştü.Üst üste estetik operasyonlar geçiren İranlı kadın,bu haliyle Angelina Jolie yerine, Corpse Bride (Ölü Gelin) filmindeki karaktere daha çok benzetildi.Instagram'da 240 bin takipçiye ulaşan Tabar, estetik operasyonlara ne kadar harcadığını söylemiyor ancak İranlı kadının geçirdiği değişim için küçük bir servet harcadığı belli oluyor.

HABERTÜRK

26 Kas 2017 - 00:42 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.