6 Ay Önce Anne Olan Genç Kadın İlik Kanserinden Öldü

İstanbul'da 6 ay önce anne olan Belgin Cörüt ilik kanserine yakalandı. Aranan ilik bulunup nakil yapıldı ancak genç anne kurtarılamadı. Yavrusu

Geçen yıl anne olduktan sonra bunun sevincini yaşayamadan kemik iliği kanserine yakalandığı belirlenen 28 yaşındaki Belgin Yılmaz Cörüt'ün yaşama veda etmesi ailesini yıktı.

6 AY ÖNCE ANNE OLMUŞTU

Aynı zamandaBeşiktaş BelediyesiFen İşleri Müdürlüğü KoordinatörüErdal Öztürk'ün yeğeni olan Belgin Yılmaz Cörüt, 28 Mart 2015 tarihinde İkitelliOrganize Sanayi Bölgesi'nde işyeri bulunan Abdullah Cörüt ile yaşamını birleştirdi. Çevresinde çok sevilen özel bir şirkette muhasebeci genç kadın, 6 ay önce anne oldu.

ARANAN İLİK BULUNDU VE NAKİL YAPILDI

Ancak anne olduğuna bile sevinemeyen Belgin Yılmaz Cörüt'ün ilik kanserine yakalandığı belirlendi. Belgin Yılmaz Cörüt'ün yaşatılması için çevresindeki herkes bir şeyler yapmaya çalışırken, aranan uygun ilik bulundu ve nakli gerçekleştirildi. İlik nakli ile birlikte Belgin Yılmaz Cörüt'ün tedavisinde önemli ilerleme kaydedildi.

HER ŞEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Tedavi giderek iyi sonuç verirken Belgin Yılmaz Cörüt'ün durumu geçen hafta ağırlaştı. Bunun üzerine genç kadın Yüzyıl Üniversitesi ÖzelGaziosmanpaşaHastanesi Hastanesi yoğun bakım servisine alındı. Tüm çabalara rağmen Cörüt kurtarılamadı.

AİLESİ YIKILDI

Daha önce hiçbir sağlık sorunu bulunmadığı ifade edilen Belgin Yılmaz Cörüt'ün ölümü, ailesini yıktı. Cenazesi yarınOrdu'nunGülyalıİlçesi'nde toprağa verilecek.

11 Şub 2017 - 12:37 - Sağlık

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.