ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞI İHALE İLANI

1-Aşağıda tapu kaydı muhammen bedeli geçici teminatı ihale tarihi ve ihale saati belirtilen Şanlıurfa İl Özel İdaresine ait taşınmaz 2886 Sayılı

1-Aşağıda tapu kaydı, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi ve ihale saati belirtilen Şanlıurfa İl Özel İdaresine ait taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile ayrı satılacaktır.

2- İhalenin yapılacağı yer; İhale Paşabağı Mahallesi Adalet Caddesi No:7/A'da bulunan S.G.K. Hizmet Binası 5. Katındaki İl Encümeni Toplantı Salonunda 12/09/2013 Perşembe günü yukarda belirtilen saatte İl Encümenince yapılacaktır.

3- İhale Şartnamesinin temin edileceği ve görülebileceği yer; İhaleye ait Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi Paşabağı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Hükümet Konağı A Blok 3. katındaki Şanlıurfa İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde görülebilir. İhaleye iştirak edecekler 1.000,00- TL karşılığında ihale Şartnamesi ve eklerinin aynı adresten temin edilebilir. İhaleye katılmak ve teklif verebilmek için dosya bedelinin ödenmiş olması zorunludur.

4- İhaleye girebilme şartları;

a)1.000,00 TL tutarındaki ihale dokümanı bedelinin yatırıldığına dair banka makbuzunu,

b)Yukarıda belirtilen geçici teminat bedelini; İl Özel İdaresi adına alınmış 2886 sayılı D.İ.K.'nun 27. maddesinde belirtilen şartlara haiz ve süresiz geçici banka

teminat mektubu veya nakit olarak yatırıldığına dair banka makbuzunu,

c)Tebligata esas açık adresini belirtir yazılı beyanı (İrtibat için telefon numarası, faks numarası varsa elektronik posta adresi)

d)İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,

e) Gerçek kişiler, yukarıda istenen belgelerin (a), (b), (c) ve (d) dışında;

- Nüfus Müdürlüğünden 2013 yılında alınmış ikametgah belgesi,

- Aslını göstermek şartıyla üzerinde T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi,

- Noter tasdikli imza beyannamesi,

f) Tüzel kişiler, yukarıda istenen belgelerin (a), (b), (c) ve (d) dışında;

- İlgisine göre 2013 yılı içerisinde alınmış Ticaret Siciline kayıtlı olduklarını gösterir belge,

- Tüzel kişi adına ihaleye katılacakların teklif vermeye ve temsile yetkili olduklarına dair tüzel kişiliğin bu konuda karar almaya yetkili organlarından aldıkları yetki belgesini,

g) Vekaleten ihaleye katılacaklar, yukarıda istenen belgelerin (a), (b), (c) ve (d) dışında;

-İstekli adına bu işle ilgili olduğu açıkça belirtilen noter tasdikli vekaletname ile isteklinin imza beyannamesi,

h) Ortak girişim olarak ihaleye katılacaklar, yukarıda istenen belgelerin (a), (b), (c) ve (d) dışında;

- Noter tasdikli ortak girişim beyannamesi,

- Ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesi,

5) Tekliflerin verileceği yer;

2886 sayılı Devlet İhale Kanununu 37. maddesine uygun olarak hazırladıkları tekliflerini 12/09/2013 Perşembe günü saat 11:00'e kadar Şanlıurfa İl Özel İdaresinin (İhale Komisyonu) sekretarya görevini yapan Paşabağı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Hükümet Konağı A Blok 3. katındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır. Postadaki gecikmeden İdare sorumlu değildir. Faks ve internetle yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

6) İhale ve satıştan doğan yada doğacak her türlü vergi, resim, harç, tapu harçları, alım satım giderleri, sözleşme giderleri ve bilumum tüm giderler ihale üzerinde kalan tarafından ödenecektir.

7) İhale ilanı ve şartnamelerde belirtilmeyen hususlarda 2886 Sayılı D.İ.K. hükümleri uygulanır.

8) İhale Komisyonu gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp, yapmamakta serbesttir.

İLAN OLUNUR

Bilgi İçin :

Şanlıurfa İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü

Paşabağı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Hükümet Konağı Kat:3 ŞANLIURFA

Telefon : 0 414 315 00 90 – 313 22 97 Dahili 130-131-134-138-139 Faks : 0 414 312 2274

www.sanliurfaozelidare.gov.tr

Basın-Şanlıurfa: 807

#

#ilangovtr

Basın No

28 Ağu 2013 - 00:00 - Resmi İlanlar

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.