“Partililerin Göstereceği Adayın Urfa’yı Tanıması Lazım”

Urfanatik Gazetesi olarak mikrofonlarımızı uzattığımız vatandaşlara; 'Partililer yerel seçimde Urfa dışında aday belirlerlerse destekler misiniz?”

Siyasi partiler, Mart ayında yapılacak yerel seçimler için hazırlıklarına hız verirken yerel seçimler öncesi sokağın nabzını tutan muhabirlerimiz vatandaşlara, partililer yerel seçimde kent dışından olan bir aday göstermesi durumunda destekler misiniz? Sorusuna cevap aradı. Vatandaşların bazıları kent için dışardan bir aday gösterilmesine olumlu bakarken çoğunluğu ise durumun aksine kentten birinin aday gösterilmesini istedi.

“Celalettin Güvenç olayımız oldu”

Halil Çakır “Desteklemem çünkü şehrin gelişimini bilmediği için dışarıdan gelen insan yerelde yaşayan bir insan kadar bilemez. Bunu özellikle Urfa’mızda gördü. Celalettin Güvenç olayımız oldu. O yüzden desteklemem, doğruda bulmam.”

“Yabancı insan daha Urfa’yı bilmez”

Mehmet Durmaz; “Hiç desteklemem gelen yabancı insan daha Urfa’yı bilmez. Dolayısıyla Urfa’ya nasıl hizmet edecek.”

“Desteklerim”

Şahin Bakan; “Dışarıdan aday gösterilen bir insan Urfa’ya faydalı olacaksa desteklerim ben.”

“Sadece bu yörede sınırlı kalmamak gerekiyor”

Safiye Akçaba; “Desteklerim ben çünkü belki de burada ki adaylardan daha gelişmiş, Urfa’yı daha büyük yerlere taşıyabilirler. Sadece bu yörede sınırlı kalmamak gerekiyor diye düşünüyorum”

“Desteklemem mümkün değil”

Tevfik Deniz; “Desteklemem mümkün değil. Şahsım olarak kendi ilimden aday gösterilmesini isterim. Çünkü Urfalı, Urfalının derdinden anlar. Urfalı olursa en azından burada ki insanı tanıyor, yöredeki halkı biliyor, burada ki sorunları biliyor.”

“Urfa’da kimse kalmadı mı?”

Mustafa Bucak; “Bir vatandaş olarak dışarıdan gösterilen bir adayı neden destekleyeyim? Urfa’da kimse kalmadı mı? Yabancı bir aday gösterilirse şahsım olarak hiç oy vermem.”

“Kendi Urfa halkımız olsun istiyoruz”

Yılmaz Kırmızı; “ Kendi Urfa halkımız olsun istiyoruz, en azından neyin ne olduğunu bilir. Sokak sokak her yeri bildiği için bizim için önemlidir.”

“Dışarıdan biri olursa ben desteklerim”

Adem Şahin; “Vatana, millete bir hizmeti olacaksa bunun dışarıdan ya da Urfa’dan olması hiç önemli değil. Dışarıdan biri olursa ben desteklerim.”

“Urfa adına hangisi fayda getirecekse ben onu desteklerim”

Adnan Kılıç; “Urfa adına hangisi fayda getirecekse ben onu desteklerim. Bunun Urfalı olması şart değil. Sonuçta ilin kalkınması, yatırımları önemli”

“Partililerin göstereceği adayın Urfa’yı tanıması lazım”

Ahmet Gemici; “Urda dışında bir aday gösterilirse ben şahsım olarak desteklemem. Bunun hangi partiden olduğu hiç önemli değil. Partililerin göstereceği adayın Urfa’yı tanıması lazım.”

12 Kas 2018 - 14:49 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.