CHP'de Kurultay Tartışması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek olağanüstü kurultay talebiyle toplandığı belirtilen 604 imzanın yarın 11.00'e kadar kendilerine ulaştırılması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek "604 noter onaylı imzanın genel merkeze sunulması halinde derhal gereği yapılacak" ifadelerini kullandı.

Bugün muhalif kanattan imza sayısının 604'e ulaştığı şeklinde haberler gelmişti. Genel merkezin bu hamlesi muhaliflerin açıklamalarına rest olarak görülüyor. CHP'de olağanüstü seçimli kurultay için gereken imza sayısı ise 625. Genel Merkez 604 imza ile dahi kurultaya gitmek için Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan yetkisini kullanacağını belirtti.

Öte yandan Genel Merkezin bu restine muhaliflerden ilk tepki ise olumsuz oldu. CNN Türk'ten Ünal Kaya'nın haberine göre muhalifler, gereken 625 imzayı toplamak için 15 gün süreleri olduğunu ve gereken imzayı topladıktan sonra kendi belirledikleri bir günde başvurularını yapacaklarını belirttiler.

HABER7

21 Tem 2018 - 08:47 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.