AK Parti Yerel Seçim Temayül Sonuçları!

AK Parti'de yerel seçimdeki belediye başkan adaylarını belirlemek için yapılan temayül yoklaması dün akşam tamamlandı. Sonuçlara göre AK Parti'nin

Yerel seçimler için 5 - 16 Kasım tarihleri arasında belediye başkan aday adayı başvurularını alan AK Parti'de, tüm Türkiye'de aynı anda başlatılan temayül yoklaması dün akşam tamamlandı.

21 Kasım Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak olan toplantıda temayül sonuçları ele alınacak. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın edindiği bilgilere göre; Binali Yıldırım adı İstanbul adaylığı için kesinleşti gibi...

Canova konuyla ilgili şu bilgileri aktardı:

Binali Yıldırım'ın temayül yoklamasında tüm rakiplerini arkasında bıraktığı söyleniyor, teşkilatlarda da Binali Yıldırım destekleniyor. Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında temayül sonuçları değerlendirilecek.

Ankara'da Yüzde 90 Mehmet Özhaseki

Ankara'da ise Mehmet Özhaseki'nin adaylığı yüzde 90 oranında gerçekleşti deniyor ama temayülde başka isimler de öne çıktı. O isimler; Mustafa Tuna, Fatih Şahin, Emrullah İşler ve Süleyman Soylu.

3 Büyükşehir'de De Süleyman Soylu İsmi

Öte yandan temayülde üç büyükşehir için de İçişleri Bakanı Soylu'nun adı çıktı. Soylu hakkında Cumhurbaşkanı'nın nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

İzmir'de Özgener Ve Dağ

İzmir'de ise Mahmut Özgener adı geçmişti fakat Özgener istemediğini açıklamıştı. İzmir'de yapılan temayül yoklamasında da Özgener dışında bazı isimler de çıktı. bu isimlerden biri de Hamza Dağ, ama henüz bu konuda net bir karar yok.

MYNET

19 Kas 2018 - 14:32 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.