PLAY-OFF FİNALLERİ BAŞLIYOR

Şanlıurfaspor ligi 5.sıra da bitirerek play-off kaldı rakip Fatih Karagümrük oldu ligin güçlü temsilcisi ile eşleşmemiz biraz moralleri bozsa da bir üst lige çıkmak için tüm takımları yenmez şart bu yüzden rakip kim olursa olsun eleye eleye final maçına kadar gelmemiz gerekiyor.

Şanlıurfaspor yönetimi bu maç öncesi de takıma öneme yapması gerekiyor geçen sene yine aynı tablo ile karşılaştık , ödemelerin yapılmamasından dolayı beklide bir üst lige çıkamadık takım olarak maçlara konsantre olmamamız beklide bizi bir üst tura çıkaramamıştı umarım bu sezon bu hataya düşmeyiz ve gerekenler yapılır.

Takımın bu önemli maçta taraftara çok iş düşüyor bu senede tek sıkıntı maçların ramazan ayına gelmesi ve iftarı açtıktan sonra 1 saatlik süre kalmış olması sıkıntı gibi görüne bilir ama bu takımı seviyorsak ona göre planlama yapılıp maç saatinde stadyumda yerimizi almamız gerekiyor.

Mülkü amirlerin de bu önemli maçta takımın yanında olması gerekiyor futbolcular bu maça konsantre olması için maç öncesi soyunma odasına gidip futbolcuların yayında olduklarını hissettirmeleri gerekiyor.

Benim düşüncem Fatih Karagümrük takımını elersek finalle gideceğimize inanıyorum zor değil 3 takımı eledikten sonra TFF 1.lige çıkmak bu kadar kolay önemli olan takıma maddi ve manevi destek olunması

Bir Sonraki Köşe Yazımda Görüşmek Üzere..

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Metin Şenay - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

AHMET ÇİFTÇİ - Yensekte yenilsekte Şanlıurfasporun adı bize yeter.Bizee heryer Şanlıurfa , OLEY OLEY OLEY OLEY OLEY OLEY OLEY OLEYY

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Mayıs 08:46


Anket Size göre Şanlıurfa'nın en önemli sorunu nedir?
Tüm anketler