530 beygirlik canavar Lamborghini Pregunta

1998 model Lamborghini Pregunta 21 milyon dolara sizin olabilir. Herkesin hayalini kurduğu otomobillerle her döneme damga vuran Lamborghini konsept otomobil

1998 model Lamborghini Pregunta, 2,1 milyon dolara sizin olabilir.

Herkesin hayalini kurduğu otomobillerle her döneme damga vuran Lamborghini, konsept otomobil Pregunta’yı 1998 yılında Paris Otomobil Fuarı’nda, 1999 yılında ise Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkarmıştı. Pregunta’ya ait bir prototip, Tam olarak 2.1 milyon dolara satışa sunuluyor.

Şu an Fransız klasik otomobil satıcısı Autodrome’un sahip olduğu

Pregunta, 90′larda Fransız prototip otomobil uzmanı Carrosserie

Heuliez’in siparişi üzerine Diablo’yu temel alarak üretilmiş.

Sıradışı tasarımıyla sizi hemen etkileyen otomobil, Heuliez’in "yeni,orijinal, hiçbir otomobilin şekliyle karıştırılmayacak bir araç" isteğiüzerine meydana getirilmiş. Konseptin, Lamborghini’nin kontrolününAudi’ye geçmeden önce ürettiği "en son ve özel gövde" olduğu söyleniyor.

530 BEYGİRLİK GÜÇ

Karbon fiber yapıya sahip Lamborghini Pregunta, arkaya bakan ikikameraya (aynaların bulunduğu yerde), 333 km/saat hız yapabilen 530beygir gücü V12 motora sahip. Formula 1′den ilham alan Pregunta, uzaygemisi endüstrisinden de izleri üzerinde taşıyor.

Ensonhaber

#

18 Nis 2013 - 00:00 - Otomobil

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.